Få relationen att hålla långsiktigt

Som jag skrev i det tidigare inlägget är sommaren den period då flest par väljer att skilja sig på året. Det finns dock saker att tänka på med relationen innan det har blivit för sent för att rädda.

  1. Vänta inte med att jobba på relationen tills du är ledig, du måste jobba med den i vardagen.

2. Kommunikation är A och O. Ta tid att prata med varandra och skapa rutiner för naturlig kommunikation med varandra. Kommunikationen ska dessutom vara positiv, visa intresse för varandra och varandras vardag. Det är lätt att bli negativ om man är stressad.

3. Vårda dig själv. Om du mår bra med dig själv är du trevligare att leva med, det gäller alla relationer vi har.

4. Försök att känna in hur den andra partnern tänker och känner. Det vanligaste problemet är att vi bara utgår ifrån hur vi själva känner, vi anstränger oss inte för att känna in hur det är att vara den andra personen i relationen.

5. Till sist är det viktigt att inse att man med tiden förändras, vilket båda parter måste lära sig acceptera. Två människor som är beredda att utvecklas tillsammans, de har också möjligheten att rädda förhållandet.

Vad gör du för att få din kärleksrelation hållbar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *